Jeroen Godschalk Zwembaden

U droomt van een zwembad? Wij maken uw droom waar! Met onze ervaring werken we uw project uit zoals u dat wenst. Zo kan ook u genieten van uw eigen paradijs aan huis.

Jeroen Godschalk plaatst verschillende soorten zwembaden. De beste keuze hangt af van uw wensen en verwachtingen. Aarzel niet om een gratis offerte aan te vragen. We komen graag ter plaatse kijken, als u dat wenst.

We zijn gespecialiseerd in overloop zwembaden. Deze geven uw zwembad een unieke uitstraling en meerwaarde. Met een zwembadrenovatie verlengt u de levensduur van uw zwembad aanzienlijk en kunnen wij uw zwembad laten aansluiten bij de modernste materialen en technieken.

Zwembad Jeroen Godschalk
Jeroen
Zwembad Halle-Zoersel
Jeroen Godschalk zwembad

Onze klanten aan het woord

Familie Houben - Vosselaar

Wij zijn zeer tevreden over het zwembad dat Jeroen bij ons geplaatst heeft in 2013.  Ook nadien was hij altijd bereikbaar bij vragen of problemen en die werden altijd snel beantwoord.  Ik kan iedereen aanraden een zwembad door hem te laten plaatsen!

Familie Houben - Vosselaar
Familie Vervecken - Arendonk

We ontvingen een duidelijk en overzichtelijke offerte die we uitgebreid hebben besproken. Alle werken volgde snel na elkaar en ook de ingebruikname, werking van computerstoringen, filters en instellingen heeft Jeroen meermaals uitgelegd.  Nu, na 2 jaar, nog steeds een goede naservice bij kleine vraagjes of aanpassingen van ons uit, is dit nog steeds zo.

Familie Vervecken - Arendonk

Zwembaden
Van overloop zwembaden tot renovaties. Wij stellen u graag onze diensten voor!
Realisaties
Laat u inspireren door onze zwembad realisaties!
Offerte?
U wenst een offerte op maat? Contacteer ons en we spreken graag met u af om te luisteren naar uw wensen.

Meest bekeken realisaties

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. U gaat akkoord met deze cookies als u deze website bezoekt. Meer informatie