Jeroen Godschalk Zwembaden

U droomt van een zwembad? Wij maken uw droom waar! Met onze ervaring werken we uw project uit zoals u dat wenst. Zo kan ook u genieten van uw eigen paradijs aan huis.

Jeroen Godschalk plaatst verschillende soorten zwembaden. De beste keuze hangt af van uw wensen en verwachtingen. Aarzel niet om een gratis offerte aan te vragen. We komen graag ter plaatse kijken, als u dat wenst.

We zijn gespecialiseerd in overloop zwembaden. Deze geven uw zwembad een unieke uitstraling en meerwaarde. Met een zwembadrenovatie verlengt u de levensduur van uw zwembad aanzienlijk en kunnen wij uw zwembad laten aansluiten bij de modernste materialen en technieken.

Zwembad Jeroen Godschalk
Jeroen
Zwembad Halle-Zoersel
Jeroen Godschalk zwembad

Onze klanten aan het woord

Familie De Vos - Dilbeek

De bouw van het zwembad verliep heel vlot. In 2 weken werd er van ’s morgens tot ’s avonds laat gewerkt en was het zwembad helemaal geïnstalleerd. Het advies inzake bekleding en uitrusting is heel volledig en de verschillende opties werden zorgvuldig overlopen. Jeroen is makkelijk mobiel bereikbaar voor vragen en oplossingen. Handig gezien we wat verder wonen.

Familie De Vos - Dilbeek
Familie Beyens - Poppel

Hele fijne samenwerking, prachtig resultaat en goede service. Een echte aanrader.

Familie Beyens - Poppel

Zwembaden
Van overloop zwembaden tot renovaties. Wij stellen u graag onze diensten voor!
Realisaties
Laat u inspireren door onze zwembad realisaties!
Offerte?
U wenst een offerte op maat? Contacteer ons en we spreken graag met u af om te luisteren naar uw wensen.

Meest bekeken realisaties

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. U gaat akkoord met deze cookies als u deze website bezoekt. Meer informatie