Overloop zwembaden

Een traditioneel zwembad met skimmer is uiteraard al knap, met een overloopzwembad kiest u voor een prachtige uitstraling.

Een overloopzwembad is onze specialiteit

Wij zijn ervaren in zowel nieuwbouw overloopzwembaden als uitbreidingen van bestaande zwembaden naar overloopzwembad.

Maak een overloopzwembad van uw huidige skimmerzwembad

Geef uw skimmerzwembad een nieuw leven als overloopzwembad: het water loopt als het ware tussen een voeg van de tegels weg. Het water is zo het hoogste punt van uw terras en uw zwembad is het pronkstuk in uw tuin!

Minder waterverlies met een overloopzwembad

U verwacht het niet, maar een overloopzwembad geeft minder waterverlies dan een skimmerzwembad. Een overloopzwembad heeft een buffervat, dat we onder het terras of tuin inwerken. Deze buffer heeft constant voldoende water, zodat uw zwembad steeds tot (over) de rand is gevuld.

Minder vuil in uw overloopzwembad

Bijkomend voordeel: het water is het hoogste punt, dus er blijft minder vuil in het zwembad liggen. Bladeren waaien er over en blijven niet meer tegen de rand hangen.

De nieuwste technieken voor overloopzwembaden

De nieuwste technologische vernieuwingen maken uw overloopzwembad klaar voor de toekomst. Zo kunnen we de overloop bijvoorbeeld uitschakelen als u niet zwemt, zodat er geen afkoeling is door de overloopsteen. En schijnt de zon als u niet aan het zwemmen bent, dan schakelen we de overloop automatisch in. Zo vangen we zoveel mogelijk gratis zonnewarmte op.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. U gaat akkoord met deze cookies als u deze website bezoekt. Meer informatie