Het kiezen en laten bouwen van een zwembad is een belangrijke stap. 

Dat begrijpen wij als geen ander. Van de vorm tot het gekozen materiaal, van afwerking tot verwarming. Laat u omringen door vakmensen en geniet van het resultaat: een onberispelijk afgewerkt zwembad! In een persoonlijk gesprek luisteren we graag naar uw plannen en bekijken we met u de beste mogelijkheden. Contacteer ons nu!

Overloop zwembaden

Overloopzwembaden geven een enorme meerwaarde aan uw zwembad en woning. Het is onze specialiteit! Wist u al dat u met een overloopzwembad geniet van extra voordelen?

Totaalprojecten

Hebt u al gedacht wat u rondom uw zwembad wenst? Een poolhouse of terras? Of een heraanleg van uw tuin? Met Jeroen Godschalk Zwembaden kiest u voor een partner die uw zwembad als totaalproject kan uitwerken.

Opbouw van onze zwembaden

Wij plaatsen zwembaden met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Een klassieke opbouw aangevuld met producten en technieken van deze tijd!

Renovaties

Met ruime ervaring in de klassieke constructiezwembaden, zijn wij uw partner voor een zwembadrenovatie.

Aanleg van uw zwembad

Uw zwembad is een belangrijke uitgave en voegt veel waarde toe aan uw huis. Juist daarom is het zo belangrijk een juiste partner te kiezen voor de bouw van uw zwembad.

Verwarming

Van zonneverwarming via warmtepomp tot warmtewisselaar. Maak de juiste keuze om uw zwembad optimaal te verwarmen.

Zwembad afdekking

Een goede afdekking beperkt het warmteverlies. Uw zwembad verwarmen met uw afdekking? Dat kan met de solar functie!

Waterbehandeling

Gezond zwembadwater start met een stabiele chloor- en PH-waarde. Met een automatische chloorregeling houden we de gewenste chloorwaarde steeds op peil.

Doe-het-zelf zwembaden

Van een volledig doe-het-zelf zwembad tot uitbesteden van een deel van het werk. Wij bekijken met u de slimste weg naar uw zwembad!

Tegenstroominstallatie of jetstream

Trainen en fit blijven dankzij uw zwembad? Kies voor een jetstream en zwem stevig tegen de stroom van deze krachtige pomp in. Bovendien zijn er bijkomende voordelen!
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. U gaat akkoord met deze cookies als u deze website bezoekt. Meer informatie