Zwembad afdekking

Wist u dat 75% van de warmte verloren gaat langs de oppervlakte van het zwembad? Dat verklaart waarom we zo sterk inzetten op isolatie. Een verwarmingssysteem en een slimme afdekking gaan hand in hand.

Noppenfolie, goedkoop maar met beperkingen

De klassieke manier om uw zwembad af te dekken is een "noppenfolie". Dit is relatief goedkoop en rolt u handmatig op en af uw zwembad.

Lamellenafdekking met solar functie

Wil u meer halen uit uw afdekking, dan kiest u best voor een lamellenafdekking met solar functie. Deze integreren we in het zwembad, bijvoorbeeld onder een zitbank, zodat u meteen een liggedeelte hebt naast uw zwembad. Met onze 75mm Solar PVC of Solar Polycarbonaat lamellen hebt u een prima geïsoleerde afdekking. Deze is bovendien geautomatiseerd, zodat u uw afdekking met een eenvoudige klik kan openen of sluiten.

U zwembad verwarmen met uw afdekking

Danzij de Solar functie van deze zelfdragende lamellen verwarmt het zwembad in de zomermaanden tot 28 graden en dat zonder enige andere bron van verwarming! Een hogere temperatuur, die bovendien langer behouden kan blijven dankzij de uitstekende isolatiewaarden.

Winterafdekkingen

Bent u specifiek op zoek naar winterafdekkingen, ook daarin adviseren we u graag.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. U gaat akkoord met deze cookies als u deze website bezoekt. Meer informatie